• Dongguan Jiekang lamp co., Ltd
  • Dongguan Jiekang lamp co., Ltd
Dongguan Jiekang lamp co., Ltd

Zprávy

Inteligentní pouliční osvětlení v San Diegu v USA vyvolalo diskusi o monitorování
Čas vydání: 2020-08-10 19:37:36  Hity: 14

Vypadá to jako obyčejná pouliční lamp a na místě vraždy v San Diegu v 2018.Vypadá to jako obyčejná pouliční lamp a na místě vraždy v srpnu v San Diegu.




Je to skutečně odlišné od pouličních světel.Polka je vybavena optickým senzorem.Zatímco osvětluje město, zachycuje 24-hodinové video záběry scény pod ním.




Podle policejního oddělení v San Diegu bylo město nedávno vybaveno tisíci tak chytrými pouličními světly, aby monitorovalo auta a lidi.

Od jednoho dne začala policie pravidelně odebírat videa z pouličních světelných senzorů.Policie zatím použila téměř 400 pouličních lamp videa, aby vyšetřovala případy od sexuálního napadení až po vandalismus.

Během příštích několika měsíců, po více než roce advokacie koalicí třiceti místních skupin zvaných trustsd, členové městské rady San Diega připravují na zavedení dvou nových dekretů.Jedním z nich je zavedení nových schvalovacích postupů městské rady před přijetím nových technologií a vypracování jasných pokynů pro veřejné zpravodajství při používání nových technologií.Druhým úkolem je zřídit Poradní výbor pro ochranu soukromí (PAC), složený z právníků, odborníků na soukromí a členů komunity, bez policistů nebo volených úředníků, kteří mohou posoudit dopad technologických projektů na občanské svobody a kontrolovat jejich žádosti.

" Pro tyto produkty existuje několik dobrých způsobů využití, ale není zde žádný dohled. " Po schválení systému pouličního osvětlení se v 2018 ujala funkce členka Rady Monica Montgomery a od té doby se stala hlavní obhájkyní bezpečnostních předpisů. " Je pro mě velmi důležité řídit zavedení technologie s plnou transparentností, parametry a zodpovědností, " řekl jorgette g 243; mez, předseda Rady, který rovněž podpořil právní předpisy. " Nemáme žádné z nich. "

high-tech inteligentní pouliční lampa je pevné zařízení na mezinárodní " inteligentní město " Dobře.Evropská a asijská města se snaží instalovat pouliční osvětlení vybavená funkčními moduly, které mohou monitorovat provoz, počasí a jiné městské jevy.Není neobvyklé, aby se dostaly do rukou bezpečnostních složek.Obavy týkající se monitorování a rozpoznávání tváří vyvolaly hongkong& 35;39;chodce, aby v 2019 svrhli městská centra& a& 35;39;inteligentní pouliční světla.Vzhledem k tomu, že města jako Baltimore, Kansas City, Betlém, Pennsylvania a Portland, Maine upgradoval své pouliční sítě, American Civil Liberties Unio& State;110; varoval před zavedením " technologie dozoru " v " Tajné. " Dobře.




Když San Diego zahájilo svůj program inteligentních pouličních pilot ů s Ge proud (nyní Ge proud Daintree) v 2016, úředníci slíbili, že přinese mnoho příležitostí.Nejenže mohou LED světla šetřit energii a peníze, ale jejich senzory budou také sbírat údaje o kvalitě ovzduší a likviditě.Parkování bude snazší, ulice budou bezpečnější a podnikatelé budou schopni podnikat na základě těchto otevřených údajů.Pilotní projekt byl rozšířen na vyspělý projekt v 2018.Pod 30-ti milionovou smlouvou, Ge upgrade 14000 z města& 35;39;s 60000 pouličních světel a instalované pokročilé senzory & včetně nástrojů pro zachycení videa & na 3200 z nich.


Předchozí: No

další: No